Muutos on mahdollisuus – voimaa muutosmatkalle!
Neliosainen valmennuskokonaisuus 8.6.-12.10.2023 klo 12-16.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://events.savonia.fi/event/1N79L
Vain liveosallistuminen. 

Maailmassamme vain muutos on varmaa. Koronapandemia, ilmastonmuutos, markkinoiden ja kuluttajakäyttäytymisen muutokset, digitalisaatio, työhyvinvoinnin muutokset, lainsäädännön muutokset: kaikkia toimialoja koskettavia muutoksia ajavia voimia on valtavasti. 

Miten on sinun ”Plan B” laita? Voimaa muutosmatkalle -valmennuskokonaisuus keskittyy sinun toimintasi kehittämiseen laajasti, mutta samalla hyvin käytännönläheisesti ja konkreettisesti. Valmennuksen ehdoton helmi on toisilta oppiminen ja yrityskohtaiset sparraukset, joissa keskitytään juuri sinun toimintasi haasteisiin ja tulevaisuussteppeihin!

Valmennuksessa yhdistyvät parhaat ja konkreettiset työkalut liiketoiminnan kehittämiseen ja kilpailussa pärjäämiseen jatkuvan muutoksen keskellä. Valmennus koostuu neljästä lähivalmennuksesta, välitehtävistä sekä sparrauksista. Valmennuksen tavoitteena on lisätä osallistujan muutoskyvykkyyttä sekä valmiuksia suunnitella, toteuttaa ja vakiinnuttaa erilaiset liiketoiminnan muutokset osaksi arkea.

Valmennusten osallistujat saavat käyttöönsä työkirjan, joka sisältää paljon työkaluja ja koosteen valmennuksissa käsiteltävistä teemoista.

To 8.6.2023 klo 12-16 – Mikä muutos ja miksi?

 • Tulevaisuuden ennakointi ja tulevaisuusajattelu
 • Liiketoiminnan nykytilan arviointi
 • Muutoksen esteet/mahdollistajat

Ke 30.8.2023 klo 12-16 – Ihminen muutoksen toteuttajana 

 • Psykologinen turvallisuus, luottamus ja tunneilmasto 
 • Tavat ja tottumukset muutoksen mahdollistajana 
 • Vakauttamisen merkitys jatkuvan muutoksen keskellä 

To 14.9.2023 klo 12-16 –  Liiketoiminnan ja muutoksen ketterä kehittäminen ja muutosviestintä 

 • Ketterä kehittäminen muutosprojekteissa
 • Viestintä ja roolit muutoksessa
 • Valjasta yhteiskehittämisen voima avuksi

To 12.10.2023 klo 12-16 – Muutoksen vakiinnuttaminen 

 • Muutosten vakiinnuttaminen osaksi normaalia toimintaa
 • Muutoksen Kysymykset & Vastaukset
 • Muutoksen reflektointi: oppien hyödyntäminen
Kuvassa Jenni Rissanen.

Valmentava konsultti ja yrittäjä Jenni Rissanen haluaa valmentajana ja kouluttajana taustoittaa ja konkretisoida asioita. Keskustelut kuuluvat olennaisena osana valmennuksiin: vertaistuki ja osallistujien kokemukset sekä tiedot rikastavat valmennuksia. On tärkeää, että valmennusten sisältöjä saadaan vietyä mahdollisimman nopeasti arkeen.
Jenni on valmentanut paljon erilaisia ryhmiä: yrittäjiä, eri organisaatioiden työntekijöitä ja julkishallinnon edustajia. Lisäksi Jenni ollut yli 50 pk-yrityksen kehittämisprojektissa konsulttina kehittämässä yritysten toimintaa.

Kuvassa Hanna Kumpulainen.

Työyhteisö-, vuorovaikutus- ja johtamisvalmentaja Hanna Kumpulainen on ihmislähtöisen työelämän ja johtamisen kehittäjä. Hanna uskoo, että työelämä, hyvinvointi ja organisaation liiketoiminta voivat kasvaa, kehittyä ja uudistua samaan aikaan.
Hanna yhdistää innovatiivisella tavalla tieteellistä tietoa, kokemuksellista johtamisosaamista, kehollisuutta ja intuitiivisuutta tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen tekemiseen sekä yksilössä että organisaatiossa.

Muutos on mahdollisuus – voimaa muutosmatkalle!
8.6.-12.10.2023 klo 12-16
Savonia-ammattikorkeakoulu, Mikrokatu 1, 70210 Kuopio
Tilana Mikrokadun kampus ja MIC-J105

Valmennus järjestetään osana Luova REAKTIO! –hanketta, jonka osallistumismaksu uusille yrityksille on 100€ / yritys. Maksu ei koske jo hankkeessa mukana olevia yrityksiä.