Valmennuksen toisessa osassa opitaan kouluttamaan tekoälylle omia kuvamateriaaleja ja kuinka koulutettua materiaalia hyödynnetään osana Stable Diffusion -tekoälymallilla luotavissa kuvissa. Huom! vain livevalmennus!

Ilmoittaudu tapatumaan tästä linkistä: https://events.savonia.fi/event/D4AOE

Tekoälyn kouluttaminen ja tekoälymallin käyttäminen vaatii moniosaisen asennuksen ohjelmistoja ja tietokoneen tehokkaalla näytönohjaimella. Tästä syystä käytämme valmennuksessa ensisijaisesti Savonian tietokoneita. Jos kuitenkin haluat käyttää omaa kannettavaa tietokonettasi, josta löytyy näytönohjain vähintään 5GB muistilla, voimme erikseen pyynnöstä toimittaa tekoälymallin asennusohjeet. Asennuksen tulee olla valmiina ennen valmennusta! Toimitamme ohjeet tekoälylle koulutettavan kuvamateriaalin keräämiseen viimeistään viikkoa ennen valmennusta.

Valmentajana toimii Joonas Nieminen, joka on toiminut media-alalla reilut 15 vuotta, yrittäjänä vuodesta 2016 lähtien. Pääpainona ovat aina olleet videotuotannot, mutta tämän lisäksi myös valokuvaus ja grafiikka-animaatio palvelut. Kouluttajana Joonas Niemisellä on kokemusta työpajojen pitämisestä työnhakijoille, matalan kynnyksen sisällöntuotannosta yrittäjille, hän on kouluttanut isojen pörssiyhtiöiden markkinointitiimejä oman kuvauskaluston käytössä ja toiminut myös videotuotannon opettajan sijaisena IngmanEDU -ammattiopistossa. Joonas Nieminen on luonut myös ilmaista koulutussisältöä YouTube-videoalustalle.

Valmennukseen mahtuu maksimissaan 25 osallistujaa ja osallistujille on varattuna tietokone tarvittavilla ohjelmistoilla. Valmennukseen ei ole etämahdollisuutta.

Lisätietoja:
Raisa Leinonen
+358 44 785 5833
raisa.leinonen@savonia.fi