Kuvassa Luova REAKTIO -logo, Savonias-ammattikorkeakoulun logo, EU logo ja Vipuvoimaan EU:lta logo.
Hanke toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston REACT-rahoituksella 2021-2023

Luova REAKTIO! Uutta arvoa luovat verkostot

Luova REAKTIO- hankkeessa kehitetään digitalisuuden yhdistämistä tapahtumatuotantoihin sekä yritysten ja yhteisöjen digitaalista palvelutoimintaa valmennusten, yhteiskehittämisen ja toisilta oppimisen avulla.

Hanke toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston REACT-rahoituksella 2.8.2021-31.5.2023, jolla tuetaan Covid-19 pandemiasta eniten kärsineiden toimialojen yritysten muutoskyvykkyyttä.

Mitä etsit sivustolta?

Hankkeen toiminta

Luova REAKTIO- hankkeen valmennuksissa käydään läpi tapahtumien digitalisointia ja hybriditapahtumien järjestämistä sekä digitalisaation tuomia mahdollisuuksia osallisuuden ja kokemuksellisuuden lisäämiseksi ja luomme näihin liittyvää tuotannollista ja teknistä osaamista. 

Hanke tarjoaa myös liiketoimintaosaamista, jossa kuljemme osaamisen sanoittamisesta ja tuotteistamisesta aina myyntiin ja markkinointiin saakka.

Verkostoituminen ja vaikuttavuuden lisääminen ovat tärkeä osa toimintaa. Osallistujien näkyvyyttä ja verkottumista lisätään viestinnän avulla. Lisäksi käydään tutustumassa valtakunnallisiin, onnistuneisiin esimerkkeihin luovien alojen digitalisaatiosta.

Infograafi Osaamisen lisääminen: digitaalinen liiketoiminta, palveluiden löydettävyys, digitaalinen tapahtuma-ala, toisilta oppiminen, yhteiskehittäminen ja verkottuminen

Valmennukset

Hankkeen koulutukset alkoivat helmikuussa 2022 ryhmävalmennuksina ja verkkokoulutuksina ensisijaisesti luovien alojen ammattilaisille ja sekä tapahtumien parissa työskenteleville. 

Valmennusten osa-alueet ovat digitalinen liiketoiminta, tapahtumien digitalisuus, hybriditapahtumat ja vaikuttavuusviestintä. Valmennukset ovat avoinna hankkeeseen osallistuville toimijoille. Tutustu valmennuskalenteriin ja tule mukaan hankkeen toimintaan!

Hankkeeseen osallistumisen omavastuumaksu on vuonna 2023 mukaan liittyviltä yrityksiltä tai yhteisöiltä 100€ / organisaatio. Valmennuksiin voi osallistua useampi henkilö samasta organisaatiosta.


Tietosuojaseloste

Linkki tietosuojaselosteeseen: Luova REAKTIO! -hankkeen tietosuojaseloste


Luova REAKTIO! yhteystiedot:

Raisa Leinonen – Projektipäällikkö
raisa.leinonen@savonia.fi
+358 447855833

Aino-Maria Savolainen – Projektiasiantuntija
aino-maria.savolainen@savonia.fi
+358 447856162

Kaija Villman – TKI-asiantuntija
kaija.villman@savonia.fi
+358 447856840

Kalle Sievänen – TKI-asiantuntija
kalle.sievanen@savonia.fi
+358 447856853

Kuvassa hankehenkilöstö istumassa sohvalla.

Ajankohtaista hankkeessa

Luovuutta! Kasvua! Vaikuttavuutta! Osa 8: Oman osaamisen sanoittamista voi ja kannattaa harjoitella

23.11.2023

Luovan talouden kasvu ja toimijoiden yhteistyö ovat keskeisiä maakunnan hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn tekijöitä. Tässä juttusarjassa Luova REAKT

Lue lisää

Tekoälyllä lisäarvoa tapahtumatuotantoon 21.11.2023 (tallenne ja materiaalit)

22.11.2023

Vuoden viimeisillä Luovilla aamukahveilla saatiin käytännössä todistaa, kuinka tekoälyä voidaan jo nyt hyödyntää osana tapahtumatuotantoa. Unien

Lue lisää

Luovuutta! Kasvua! Vaikuttavuutta! osa 7: Rahoituksen hakeminenkin on luova ja strateginen prosessi

16.11.2023

Luovan talouden kasvu ja toimijoiden yhteistyö ovat keskeisiä maakunnan hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn tekijöitä. Tässä juttusarjassa Luova REAKT

Lue lisää
Lue kaikki artikkelit